• k-planethost
  Καλώς ήρθατε στην k-planet host. Αξιόπιστες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
 • ResellerHosting
  Τα δικά μας reseller πακέτα ειναι iδανικά για τις μικρές προσωπικές επιχειρήσεις.
 • VPSServers
  Tα KVM είναι λογισμικό με βάση το virtualization για το Linux.
 • WHMSonic Streaming
  Εάν θέλετε να ακούνε τι έχετε να πείτε,το on-line ραδιόφωνο είναι το γρηγορότερο, πιο προσιτό τρόπο να το κάνετε αυτό.
 • WHMSonic Reseller
  Οι SHOUTcast Server μας προσφέρουν γρήγορη εγκατάσταση χωρίς φόρο εγκατάστασης.
 • CentovaStreaming
  Οι SHOUTcast Server μας προσφέρουν γρήγορη εγκατάσταση χωρίς φόρο εγκατάστασης.
 • Centova Reseller
  Οι SHOUTcast Server μας προσφέρουν γρήγορη εγκατάσταση χωρίς φόρο εγκατάστασης.
 • WHMSONIC ΑΔΕΙΕΣ
  Οι SHOUTcast Server μας προσφέρουν γρήγορη εγκατάσταση χωρίς φόρο εγκατάστασης.
 • DNS HOSTING
  Συνδέστε τους επισκέπτες στις ιστοσελίδες και εφαρμογές σας με την ταχύτατη, πιο ασφαλή και αξιόπιστη DNS υπηρεσία μας.
 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
  Η προμήθεια καταβάλλεται για επαναλαμβανόμενα έσοδα, όχι μόνο πληρωμή μία φορά! Δεν χρειάζεται να παρέχετε τεχνική υποστήριξη,η k-planet υποστηρίζει τους τελικούς χρήστες άμεσα.

cpanel services


Αυτή η ολοκληρωμένη υπηρεσία, μπορεί να παρέχετε σε linux centos cpanel σέρβερ μόνο. Εμείς θα εκτελέσει την εγκατάσταση, παραμετροποίηση και δοκιμή του κάθε στοιχείου της υπηρεσίας. Εμείς δεν χρησιμοποιούν δέσμες ενεργειών για την εκτέλεση αυτού του έργου (όπως κάνουν ορισμένοι πάροχοι), αλλά κάθε εργασία και setup γίνεται με το χέρι, δηλαδή οι εγκαταστάσεις λογισμικού, για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά εγκατεστημένο και ρυθμισμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Ο στόχος αυτής της εργασίας είναι να βοηθήσει:
Secure your server from attack *** Ρύθμιση του διακομιστή για να αντιμετωπίζει καλύτερη λειτουργία σε περιπτώσεις που έχει φορτίο ο σέρβερ, όπως και να κάνουμε secure τον σέρβερ σας από επιθέσεις. Ρυθμίζονται όλες οι παραμέτροι ώστε να πρόλαβετε τον διακομιστή σας, από τυχόν παραβατικές συμπεριφορές.
Check for existing exploits installed or running on the server *** Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες hardening διακομιστή παρακάτω ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που μπορούμε να προσφέρουμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Στόχος μας είναι να εκτελέσουμε το έργο αυτό εντός 24 ωρών από το άνοιγμα ενός εισιτηρίου για το γραφείο βοήθειας με τις απαντήσεις στις ερωτήσεις της εγκατάστασης μας, τις οποίες θα στείλουμε σε εσάς μόλις η παραγγελία σας έχει υποβληθεί σε επεξεργασία. Εφόσον έχουμε τελιώσει τις εργασίες στον διακομιστή σας, εντός 1 εβδομάδος, είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί μας όσο αναφορά το setup μας.
ConfigServer eXploit Scanner *** To cxs, ένα από τα καλήτερα interfaces, βασισμένο στο clamav μπορεί να εγκατασταθεί και ρυθμιστεί.

Iptables SPI firewall (csf) *** Το CSF είναι ένα πλήρες εμφανίζονται SPI (Stateful Packet Inspection) iptables firewall γραμμένο απο την config server exlorer. Μακράν το καλήτερο firewall της αγοράς.
Login failure detection *** Το LFD είναι ενσωματωμένo με to CSF 'ωστε να εμποδίσει απόπειρες πειρατείας από το internet που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες σας και ανιχνεύει το σύστημα εισβολείς / rootkits.
Stop unnecessary processes *** Σταματήστε περιττές διαδικασίες. Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις OS συχνά λειτουργούν σαν υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιούνται από ένα cPanel web server και μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την ασφάλεια, αν αφεθεί σε λειτουργία
Σύνδεση σαρωτή *** Σύνδεση του σαρωτή είναι μέρος της LFD και έχει ρυθμιστεί ώστε να στέλνει e-mail, σε κάποιο monitor λογαριασμό, καταγράφει το αρχείο μία φορά ανά ώρα, χρησιμοποιώντας κανονική έκφραση ταιριάζει στα αρχεία καταγραφής του διακομιστή.
Logwatch *** Logwatch είναι ένα καθημερινό έκθεση /report που συνοψίζει τις πληροφορίες που περιέχονται στα μεγάλα αρχεία καταγραφής του διακομιστή.
WHM configuration *** Οι Cpanel/WHM επιλογές διαμόρφωσης ελέγχονται για τη διαμόρφωση ασφάλειας και απόδοσης και οι γίνονται όλες οι απαραίτητες αλλαγές και ρυθμίσεις.
OpenSSH configuration *** OpenSSH ελένχεται για να εξασφαλιστεί ότι μόνο πρωτόκολλο SSH2 έχει ενεργοποιηθεί.
Switch from proftpd to pure-ftpd *** Pure-ftpd θεωρείται πιο ασφαλές και πιο ελαφρύ για τους πόρους του διακομιστή σε σύγκριση με ProFTPD στο cPanel servers.
Rootkit Hunter *** Rootkit Hunter είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την ανίχνευση πιθανών rootkit στον server σας.
Chkrootkit *** Chkrootkit είναι ένα άλλο βασικό εργαλείο για την ανίχνευση πιθανών εισβολών και εγκατάσταση rootkit, φιλοφρονήσεις rkhunter με μια διαφορετική προσέγγιση ανίχνευσης.
mod_security *** mod_security του Apache είναι ένα στρώμα ασφάλειας στον Apache που βοηθά στην πρόληψη της εκμετάλλευσης των ευαίσθητων ομάδων σενάρια web. Θα εγκαταστήσουμε το mod sec, με custom rules για πλήρη ασφάλεια του cpanel σας.
Host spoof protection *** Βοηθά στην αποτροπή πλαστογράφησης IP και DNS cache poisoning.
Operating System check *** Ελένχος για να βεβαιωθείτε ότι το λειτουργικό σύστημα του διακομιστή είναι ενημερώνενο και, αν όχι, κανουμε ενα os update.
Name server configuration *** Ελένχος εάν ο nameservers (bind) βρίσκεται σε λειτουργία, ελέγξτε ότι λειτουργεί σωστά και επιτρέπει στις τοπικές αναζητήσεις DNS, custom dns μπορούν να περαστούν, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.
Disk check *** Γίνεται έλενχος ότι οι δίσκοι έχουν τοποθετηθεί σωστά και να καθαρίζουμε όλα τα παλιά αρχεία για να ελευθερώσουμε χώρο όπου είναι δυνατόν.
Kernel check *** Γίνεται έλενχος ότι είναι εγκατεστημένο το σωστό λειτουργικό και αναβαθμίζουμε το λειτουργικό σύστημα σε πρόσφατη έκδοση εάν είναι αναγκαίο.
Apache tune and check *** Γίνεται έλενχος ότι apache έχει ρυθμιστεί σωστά για τις απαιτήσεις τους διακομιστή σας και ότι είναι η πιο πρόσφατη έκδοση και αναβαθμίζουμε, εάν είναι απαραίτητο.
MySQL tune and check *** Γίνεται έλενχος ότι η MySQL έχει ρυθμιστεί σωστά και συντονισμένοι για τις απαιτήσεις τους διακομιστές σας.
Enhanced log rotation *** Όλα τα αρχεία του server (logs) δεν περιστρέφονται σε ένα προεπιλεγμένο διακομιστή cPanel, άρα προσθέτουμε τις επιλογές εναλλαγής (logrotate), .ωστε να διασφαλιστεί ότι περιστρέφονται σωστά για να βοηθήσει τις επιδόσεις του δίσκου και τη σταθερότητα εφαρμογής.
Day of the week backup rotations *** Εάν έχετε ένα ξεχωριστό δίσκο backup και επαρκή χώρο για επιπλέον περιστροφές αντιγράφων ασφαλείας, θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, ώστε ο σέρβερ σας, να πέρνει όλα τα απαραίτητα backup, daily, weekly, monthly.
Secure /tmp /var/tmp *** /dev/shm secure, προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας έναντι των web hackers.
Libsafe for 2.4 kernels *** Older OS's (e.g. FC1, RH9 and RH7.3) μπορούν να επωφεληθούν από το libsafe που βοηθά στην προστασία από χάκερ και τεχνικές που μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση root.
ConfigServer ModSecurity Control (cmc) *** Το cmc Σας επιτρέπει να ελέγχετε την απενεργοποίηση των κανόνων ModSecurity με ID τους σε μια παγκόσμια, ανά χρήστη και ανά επίπεδο τομέα.
ConfigServer Explorer (cse) *** Το cse σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στην δομή του δίσκου και τους καταλόγους σας και να εκτελέσετε τα καθήκοντά του κελύφους μέσα από WHM το οποίο μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο εάν αποτύχει μια εντολή SSH για οποιοδήποτε λόγο.
ConfigServer Mail Queues (cmq) *** Το cmq σας επιτρέπει να ελέγξετε στο πλαίσιο WHM και να διαγράψετε την ουρά των emails ston exim, δηλαδή τον mailserver του σέρβερ σας.
ConfigServer Mail Manage (cmm) *** Το cmm σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε λογαριασμό και των ποσοστώσεων μέσα από WHM χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο λογαριασμό τους cPanel.
Perl installation *** Γίνεται έλενχος του perl και ότι έχει ρυθμιστεί σωστά και ότι είναι η πιο πρόσφατη έκδοση και αναβάθμιση, εάν είναι απαραίτητο.
Delete unnecessary OS users *** Σε μια τυπική εγκατάσταση OS πολλοί λογαριασμοί χρηστών δημιουργήθηκαν που δεν είναι απαραίτητο και μπορούν επομένως να αποτελέσουν κίνδυνο για την ασφάλεια.
Disable open DNS recursion *** Προστασία κατά της κατάχρησης και της δηλητηρίασης του τοπική μνήμη cache DNS του διακομιστή DNS (bind) που εκτελείται στο διακομιστή.
Enhanced path protection *** Βοηθά στην προστασία από τους πελάτες και τους χάκερ στην περιήγηση και την πρόσβαση σε αρχεία εκτός των καταλόγων του λογαριασμού τους.
Remove SUID/GUID from binaries *** Σε μια τυπική εγκατάσταση OS πολλά δυαδικά αρχεία έχουν εφαρμογή SUID και GUID bits σύνολο που δεν είναι απαραίτητες και, επομένως, μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την ασφάλεια.
PHP hardening *** Dynamic Library loading απενεργοποίηση, php functions επικίνδυνες απενεργοποίουντε, user defined php.ini files disabled if suPHP is already enabled - για να βοηθήσει στην πρόληψη χάκερ που εκμεταλλεύονται τρύπεσ σε PHP scripts.
Suhosin *** Το Suhosin είναι ένα προηγμένο σύστημα προστασίας για τις εγκαταστάσεις PHP. Είχε σχεδιαστεί για την προστασία των διακομιστών και των χρηστών από τις γνωστές και άγνωστες αδυναμίες σε εφαρμογές PHP και πυρήνα της PHP.
Exploit check *** Ο έλεγχος των εγκατεστημένων web εφαρμογών για γνωστά σενάρια hacking οποία καταδεικνύουν εκμετάλλευση διαδικτυακών εφαρμογών. Επίσης, οι έλεγχοι που συνήθως γίνεται κατάχρηση καταλόγους δίσκων, όπως το / tmp και / dev / shm για οποιαδήποτε περίεργο αρχείο έχει ανέβει στον διακομιστή, καθώς και σάρωση όλων των διεργασιών που εκτελούνται. Επίσης, η απενεργοποίηση όλων των γνωστών ανασφαλείς εκδόσεων της phpBB γίνεται για να αποτρέψει πιθανούς συμβιβασμούς. Εάν κάποιος ιός βρέθηκε στο διακομιστή, η παραβίαση λογαριασμού θα ανασταλεί και θα σας ενημερώσουμε για τη θέση του - αυτό δεν περιλαμβάνει την αποκατάσταση τυχόν κίνδυνο web αρχεία, η restore λογαριασμών.
Disable BoxTrapper *** Έχοντας το boxtrapper ενεργό μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσει τον διακομιστή σας που αναφέρονται στην κοινή RBLs και να γίνει blacklist και συνήθως έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του συνολικού φορτίου το spam, κτλ.
Disable vulnerable phpBB installs *** Αν βρεθούν εγκαταστάσεις phpBB, θα πρέπει να απενεργοποιηθούν για να εμποδίζουν την αξιοποίηση του διακομιστή απο χάκερς.
Initial cPanel configuration *** Εάν το cpanel, έχει μόλις εγκατασταθεί, θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις.
MailScanner Server service *** Το MailScanner μπορεί να εγκατασταθεί σε πρώτη ζήτηση, και να ρυθμίσουμε το διακομιστή σας για να σαρώνει εισερχόμενα/ εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Μία εβδομάδα support tikers είναι δυνατή κατά την λήξη των setup μας, για τυχόν απορίες.

Για να παραγγείλετε την υπηρεσία μας, κάντε κλικ εδώ.

 

CPanel/WHM

Το συγκεκριμένο λογισμικό παρέχετε σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας. Με αυτή την ισχυρή επιλογή, έχετε τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας σας!

Site Performance

Παρέχοντας τελευταίες εκδόσεις php, apache, varnish, nginx for file cashing, το site σας θα εκτιναχθεί στα ύψη.

Great Support

Το support της εταιρίας μας ειναι διαθέσιμο 24/7, είτε με αίτημα υποστήριξης η τηλεφωνικά.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Reliable Servers

Αξιόπιστους servers σε ελληνικό και γερμανικό data center.

24/ 7 Customer Care

Εξυπηρέτηση Πελατών 24/7 με αιτήματα υποστήριξης η τελεφωνικά.

Search Engine Optimisation

Βελτιστοποίηση της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

99.9% Up Time Guarantee

99.9% Up Time Guarantee σε όλους τους σέρβερς μας.

Free 7 Days Trial

Δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών στα shoutcast hosting πακέτα μας πχ centova.

Daily Data Back Up

Daily, Weekly, monthly backups των λογαριασμών σας.
 • "I had been using k-planet host for many years and I can say that your level of support is the best so far."Skuros Basilis
 • "Fantastic... and thanks for the help, really, I really appreciate the service and concern."ANASTASIA

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Όλα τα web hosting σχέδια μας είναι δημιουργημένα για να κάνουν την ιστοσελίδα σας πιο γρήγορη, πιο ασφαλή, και υποστηρίζεται καλύτερα από ό, τι οπουδήποτε αλλού. Έτσι, είστε ελεύθεροι να επικεντρωθεί στην επιχείρησή σας κατά τη διάρκεια της κανονικής ημέρας. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή μαζί μας!

Shared Hosting

Αξιόπιστη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, από 1.5ευρώ το μήνα.

VPS Hosting

OpenVZ vps servers από 5 ευρώ το μήνα.

Reseller Hosting

Tα δικά μας reseller πακέτα ειναι iδανικά για τις μικρές προσωπικές επιχειρήσεις.

Domains registration and DNS Hosting

Κατοχύρωση domain name, dns hosting, διαθέσιμο στην αίθουσα πελατών.

Website Development

Ανάπτυξη ιστοσελίδων, προώθηση στις μηχανές αναζήτησης.

Shoutcast, Video Streaming

Shoutcast πακέτα, WHSonic, Centova και radio resellers.

ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Experience

Από το 2007 συνεχής παρουσία στο χώρο.

Customer Care 24/7

Εξυπηρέτηση Πελατών 24/7.

Zero Risk Guaranteed

Εγγύση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Datacenter στην Ελλάδα

Datacenter στην Ελλάδα και στην Γερμανία.

Cpanel/WHM

Cpanel/WHM σε όλα τα πακέτα φιλοξενείας.

Cloud VPS servers

Όλα τα πακέτα σας ενεργοποίουνται στους cloud vps servers μας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Ως εταιρία φιλοξενίας web, στόχος μας είναι να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις που ικανοποιούν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας. Σύμφωνα με το πνεύμα και την πρόθεση της αποστολής μας, καταλαβαίνουμε ότι η μακροπρόθεσμη επιτυχία της k-planet εξαρτάται από μεγάλες και ισχυρές σχέσεις των υπηρεσιών μας με σας.

H k-planet host, φιλοξενεί την ιστοσελίδα μας, έχοντας η ίδια αναβαθμίσει το site μας σε joomla με δυνατότητα on-line κρατήσεων. http://kristalliarooms.gr
Κατερίνα Μαργαροπύλου
Πρώτη στο χώρο και με διαφορά, μακράν η καλύτερη και πιο συνεπής εταιρία στο χώρο. http://skuros.eu
Σκούρος Βασίλης
Η k-planet host, με την πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο έχει σετάρει όλα τα μηχανήματα μας με επιτυχία. http://lionhost.gr
Λευτέρης Κοσμάς
Διατηρούμε το δικό μας vps, εδώ και πολύ καιρό στην k-planet host, με uptime 99%. http://filoumenos.com/forum
Χρήστος Ασλανίδης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Χρησιμοποιήστε το παρακάτω λινκ ώστε να κάνετε login στην αίθουσα πελατών.

Email Address:
Password:

© Copyright 2014 - k-planet host